Onlangs kwam Edward Schepers “manager technische zaken” bij ons met een urgent probleem: de gehele indamper was stilgevallen als gevolg van waterschade aan een cruciaal Burkert ventieleiland. De levertijd voor reserve-onderdelen zou maar liefst 6 weken bedragen, wat een serieuze bedreiging vormde voor de continuïteit van hun productie.

Dankzij onze snelle service en technische expertise hebben wij echter direct actie ondernomen. Onze technische dienst heeft het noodzakelijke onderdeel binnen enkele uren volledig gereproduceerd, waardoor de productie na slechts 5 uur hervat kon worden. Dit was mogelijk dankzij onze componentenkennis en onze in-house productiefaciliteiten, waarmee wij de benodigde onderdelen snel en efficiënt kunnen reproduceren.

Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige technische oplossingen begrijpen wij als geen ander dat een storing of uitval van apparatuur een ernstig probleem kan zijn voor de bedrijfsvoering van onze klanten. Wij streven daarom altijd naar de snelst mogelijke oplossing, waarbij we gebruikmaken van onze uitgebreide kennis en ervaring op technisch gebied. Bij ons kunt u dan ook rekenen op een betrouwbare en deskundige partner, die er alles aan doet om uw bedrijfsprocessen ongestoord en optimaal te laten verlopen.

Wij zijn er trots op dat we Rouveen Kaasspecialiteiten hebben kunnen helpen met onze snelle service en technische expertise. Mocht u ook behoefte hebben aan onze hoogwaardige technische oplossingen en uitstekende dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!