Onlangs ontvingen we een aanvraag van een klant uit Egypte met betrekking tot de levering van reserveonderdelen voor 600KW SIMOVERT DRIVES.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van contacten binnen de cementindustrie in Duitsland, waren wij in staat om deze reserveonderdelen te leveren, de drives werden gebruikt voor de aandrijflijn van de 3 kilometer lange transportbanden. Het gehele proces van transport en revisie van de aandrijvingen vond plaats in Staphorst. Door middel van efficiƫnte planning en coƶrdinatie, konden we de onderdelen binnen een korte tijdspanne van twee weken volledig reviseren en klaarmaken voor installatie in Egypte.

Onze klant uit Egypte is zeer tevreden met de producten die wij hebben geleverd en de service die wij hebben verleend. De 600KW SIMOVERT DRIVES zijn nu volledig operationeel en dragen bij aan de succesvolle werking van de transportbanden. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en we zijn er trots op dat we onze klanten kunnen voorzien van hoogwaardige en betrouwbare producten.