Jarenlange support!

Wij blijven uw bedrijfskritische elektronica altijd ondersteunen, vooral wanneer de fabrikant dit zelf niet meer kan of wil!

Wij kopen, repareren, reviseren, en verkopen bedrijfskritische elektronica! Nieuw en refurbished. Van meer dan dertig jaar oud tot de meest recente technologie. Hierdoor kunnen we samen met u oudere systemen en productielijnen werkend houden, zonder dat u hoeft te investeren in recente technologie en de daarbij horende aanpassingen.

Inkoop

Nieuw, gebruikt of defect,  wij zijn altijd geïnteresseerd in overname van uw industriële elektronica. Uw elektronica wordt met zorg en aandacht voor het milieu gereviseerd en opnieuw in een productieproces ingezet. Zo werken we samen aan het realiseren van een circulaire economie.

Reparatie en revisie

Wij repareren al sinds 1995 allerhande bedrijf kritische elektronica en industriële elektronica. Van de meest kleine microcontrollers tot drives van 600KW. Onze technici hebben alle soorten reparaties al onder handen gehad, en komen indien nodig bij u ter plekke langs voor een reparatie!

Verkoop

Onze voorraad aan verzendklare industriële elektronica is enorm, nieuw, refurbished of “as is”

Door kennis van de markt kopen we tijdig de modules in waar behoefte aan is. Mochten we een artikel onverhoopt niet op voorraad hebben, dan kunnen middels ons wereldwijde netwerk aan partnerbedrijven altijd alsnog leveren.