Industrial services

Bij KOSTER werken we als uw partner samen om u meetbare bedrijfswaarde te bieden via automatisering, kwaliteit en IT. Dankzij onze brede ervaring in verschillende industrieën en technologieën, kunt u erop vertrouwen dat we u helpen bij het bereiken van uw voorgestelde doelen.

Onafhankelijke leverancier van oplossingen voor
Slimme digitale transformatie

Duurzame operationele uitmuntendheid leveren

Digitale transformatie gebeurt niet van de ene dag op de andere, maar als het eenmaal is bereikt, zijn de voordelen ongekend. Hogere kwaliteit en grotere flexibiliteit stellen ondernemers in staat om met vertrouwen te reageren op de markt.

Wij zijn een toonaangevende onafhankelijke oplossingsprovider voor Smart Digital Transformation. Ons bedrijf heeft een passie voor automatisering, kwaliteit en IT, en we streven ernaar om tastbare zakelijke voordelen te bieden aan onze klanten over de hele wereld.

Automatisering & IT

KOSTER biedt automatiserings- en IT-systeemontwerp diensten, inclusief systeemarchitectuurselecties, onderhoud en ondersteuning, probleemoplossing en trainingen.

MES/MOM

Ontwerpen, implementeren en ondersteunen van MES/MOM-oplossingen

Smart manufacturing & industrie 4.0

Wij werken samen met de belangrijkste spelers in Industrie 4.0 en smart manufacturing.

DCIM

Vraag in realtime beantwoorden met flexibele Data Center Control en Management

IT / OT integratie

KOSTER IT-OT brengt complete synergie van de fabrieksvloer tot aan management, waarbij alle systemen, software, apparatuur en de Cloud communiceren via één enkele configureerbare hub.