IT voor de ondernemer van nu

Als IT dienstverlener begrijpen wij de behoeften van de moderne ondernemer. Daarom bieden wij een snelle, veilige en betrouwbare IT omgeving, inclusief één aanspreekpunt voor service en onderhoud.

Of het nu gaat om vaste en mobiele telefonie, IT dienstverlening of Cloud oplossingen, wij bieden u 24/7 volledige ontzorging.

Moderne communicatie vereist een betrouwbare telecomaanbieder met stabiel internet en geavanceerde integraties.
Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud.
Als volledig Youfone dealer bieden we altijd de beste deals voor mobiel of M2M verbindingen

Cloud

Gebruikt u de cloud al optimaal? Laten we samen de beste cloud-oplossing voor uw bedrijf vinden op de lange termijn.

Beheer en controle

Onze servicedesk monitort alle apparaten en applicaties, installeert updates, maakt back-ups en lost problemen op om stilstand te voorkomen.

Security

Cybercriminelen verdienen tegenwoordig veel geld met gerichte hackaanvallen en één enkele klik kan al het einde van het bedrijf betekenen.

Advies

Met behulp van onze ICT-roadmap bieden wij u een advies op maat om ervoor te zorgen dat u altijd voorbereid bent en niet achter de feiten aanloopt.
Online werkplek

Wij bieden een compleet, veilig en flexibel platform waarop jij en je medewerkers overal, altijd en met elk apparaat kunnen werken.
Zorg

Wij zorgen ervoor dat door middel van technologie de juiste zorgvraag bij de juiste zorgmedewerker terecht komt.