Used as new

Koster levert premium kwaliteit gebruikte procesapparatuur. Al onze machines worden volledig getest na aankoop en zijn direct inzetbaar.

Altijd bereikbaar met onze telecom oplossingen.

In de afgelopen jaren heeft Koster electronics een krachtig internationaal netwerk opgericht van officiële OEM’s tot distributeurs en betrouwbare leveranciers uit diverse sectoren. Dit maakt een wereldwijde levering van de meest uiteenlopende industriële elektronica en installaties mogelijk dat veel verder gaat dan de conventionele bronnen.

Door kennis van de markt zoeken onze productspecialisten middels snelle en professionele, wereldwijde sourcing (global sourcing) op zowel de primaire als de secundaire markt naar de juiste afgekondigde industriële elektronica en installaties het na revisie weer verkoopklaar te maken. Zo geven zij met behulp van ons netwerk afgekondigde elektronica en installaties een tweede leven, en zorgen ervoor dat u verder kunt produceren.

Onze productspecialisten zijn ervaren professionals uit de praktijk, die de praktijk en uw wensen kennen. Ze staan klaar voor advies en denken actief mee over de juiste oplossingen voor al uw technische uitdagingen.Beschikbare oplossingen

Industriële elektronica

Nieuw, gebruikt of gereviseerd, wij hebben een zeer grote voorraad “obsolete” Industriële elektronica onderdelen verzendklaar beschikbaar.