Kennis van zaken

Bedrijfsprocessen draaien op goede en snelle communicatie. De innovatieve telecom oplossingen van Koster bieden u de mogelijkheid sneller en efficiënter te communiceren, zowel met de interne als externe klant.

Altijd bereikbaar met onze telecom oplossingen.

Goed en snel communiceren zorgt voor betere interne samenwerking en een hogere klanttevredenheid. Telefonie is een onmisbare schakel hierin. Koster zorgt voor een volledige en betrouwbare telefonie-oplossing, met bijvoorbeeld integratie van vast-mobiel en integratie van telefonie in uw office-systeem. Wij denken graag mee hoe uw telefonie beter kan, verzorgen de  installatie, en houden uw systeem up-to-date met ons onderhoud en service programma.Een greep uit de oplossingen

Telefooncentrales en callcenters

Van eenvoudige systemen met 2 toestellen tot uitgebreide callcenters en communicatieplatformen.

Hosted IP telefonie

Een compleet communicatieplatform in de cloud. Maatwerk voor uw organisatie.

Zorgsystemen

Méér aandacht voor cliënten/patiënten, medewerkers en organisatie.

Kritische communicatie

Een noodsituatie of calamiteit stelt uw interne communicatie op de proef, Juist dan is een stabiel en goed werkend telefoonsysteem van levensbelang.

Abonnementen

Mobiele telefonie toegespitst op uw organisatie. Wij leveren zakelijke abonnementen tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Service en onderhoud

Wij staan met de Koster PRO dienstverlening voor u klaar om periodiek uw telefoniesysteem van preventief onderhoud en service te voorzien en het beheer van u over te nemen.