Zorgtechnologie voor alarmering en communicatie

Wij zorgen ervoor dat de  zorgvraag bij de juiste zorgprofessional komt. Zodat  de cliënt  goed en  efficiënt geholpen kan worden.

Zorgplatform

Zorginstellingen beheersen iedere dag de grens tussen persoonlijke eisen en efficiënte processen. Naast gepersonaliseerde zorg gaat het daarbij voor alle betrokken partijen ook om een maximaal gevoel van veiligheid.Een greep uit de oplossingen

Verpleegoproep

Samen met een draadloze zender ontstaat er een uiterst efficient, draadloos oproepsysteem, dat in seconden aan familieleden of het personeel een hulproep doorgeeft.

Dwaaldetectie en valdetectie

Voor veel mensen die in zorgcentra verblijven, geldt dat zij fysiek nog tot veel in staat zijn; de problemen liggen vaak op het mentale vlak. Soms zijn deze bewoners al zo sterk verward, dat ze hun oriënteringsvermogen kwijt zijn. Een dwaaldetectiesysteem biedt deze mensen 24 uur per dag veiligheid.

Zorgplatform

Koster NurseCall is een draadloos zusteroproepsysteem met pols-, wand- en badkamerzenders. Ook te combineren met dwaaldetectie, rookdetectoren en andere sensoren. De installatiekosten voor nieuwbouw- of uitbreidingsprojecten zijn minimaal.

Merken