Nieuws

Spoedreparatie ET200S

koster platforms 0 reacties

Onlangs kwam Rouveen Kaasspecialiteiten, met een urgent probleem bij ons. De gehele kaasproductie was stilgevallen door een defect in een cruciaal Burkert ventieleiland. De geschatte 6 weken levertijd voor reserveonderdelen vormde een aanzienlijke bedreiging voor de productiecontinuïteit. Dankzij onze prompte service en technische deskundigheid hebben we onmiddellijk ingegrepen. Binnen enkele uren hebben onze technici het...
Meer lezen

Koster quality

koster platforms 0 reacties

Gerepareerd en 100% getest!Al onze reparaties worden uitvoerig getest. Het heeft onze hoogste prioriteit ieder artikel na reparatie aan een duurtest te onderwerpen, zo ontvangt u altijd een werkend item retour met standaard 12 maand garantie.
Meer lezen

Inkoop industrieel elektronica

koster platforms 0 reacties

Om onze voorraad op peil te houden kopen wij dagelijks gebruikte, defecte, overbodige elektronica en machines is.Heeft u ook machines of onderdelen overbodig, wellicht kunnen wij er nog wat mee!- Altijd een passende vergoeding!- Eigen demontage-team!
Meer lezen

Encoder reparatie

koster platforms 0 reacties

Onlangs hebben wij bij Houtzagerij De Witte de pakketzaag uit 1980 voorzien van een nieuwe encoder. Dankzij deze upgrade draait de machine weer als vanouds en is deze klaar voor de toekomst.
Meer lezen